Navigation Menu+

Маникюр и педикюр

Публикувано | 0 comments

manicure

Нашите ръце и особено нашите нокти са нашата визитка картичка. Те могат да издадат много относно нас и нашия начин на живот. Ние трябва да ги поддържаме чисти и добре оформени. Независимо дали ще изберем прост маникюр или напротив, нещо много сложно и специално, нашите нокти винаги трябва да изглеждат безупречно.  Добавете модерен облик към всеки един ваш тоалет и визия, като си направите един уникален маникюр или педикюр, който да привлече цялото внимание върху вас. Възползвайте се от нашите прекрасни предложения за красив и нестандартен маникюр или педикюр и задължително опитайте поне едно от тях през идващият сезон.

Марките, с които работим:

Класически маникюр

Услугата включва отстраняване на стария лак или заздравител, оформяне на нокътната плочка по желание на клиента, почистване на кожичките, хидратиране на ръцете с отпускащ масаж, лакиране и декорация според желанието и настроението на клиента.

Френски маникюр

Какво представлява френският маникюр? Той е стил на лакиране, включва стандартната процедура за маникюр, при който с бял лак се покриват връхчетата на ноктите, а останала част от нокътната плочка се оцветява с безцветен, нежно розов или съвсем светло бежов лак, според желанието и настроението на клиента.

Маникюр с гел-лак Shellac

Shellac съчетава най-доброто от лака за нокти и гела за наситен и блестящ цвят, който се нанася лесно и може да издържи повече от 14 дни на ноктите без дефекти, без износване и напукване на покритието. Времето за съхнене е практически нулево – с мигновеното изсушаване в UV лампата можете веднага да бръкнете в чантата си. Покритието се сваля само за 10 мин, нежно и бързо, без пилене и вредни влияния върху ноктите. Shellac е тънък и гъвкъв като лак и това придава естествен вид на ноктите, като в същото време ги защитава ефективно. Предварителната подготовка е както при обикновен лак – почистване на кожичките, оформяне. Почивка не е необходимо да се прави, когато се нанася/сваля правилно от маникюриста.

• Shellac съхне за секунди
• Shellac е тънък и изглежда като лак
• Shellac трае минимум 14 дни
• Shellac се сваля за 10 минути
• Shellac не отслабва ноктите, когато се поставя и премахва правилно
• С Shellac ноктите растат по-бързо
• С Shellac ноктите не се пилят по повърхността!
• С Shellac ноктите не се киснат в ацетон!
• С Shellac ноктите не се полират преди нанасяне!
• Shellac съдържа много по-малко разтворители, които увреждат ноктите, отколкото в лака за нокти

Перманентен френски маникюр

Включва подготовка на нокътна плочка, нанасяне на няколко слоя гел, като за финал се нанася бял непрозрачен гел за френски манкюр. Запечатва се отново с топ гел за перфектен завършек.

Ноктопластика  с гел (изграждане с форми или удължители)

Включва подготовка на нокътна плочка, прецизно избиране на точния размер удължител за всеки нокът, залепяне, оформяне на желаната дължина и форма, или поставяне на шаблон, нанасяне на няколко слоя гел за по-голяма здравина, за финал – UV топ гел за блестящ завършек.

Класически педикюр

Включва накисване на ходилата в спа ваничка с ароматни соли за отпускане и омекотяване на кожичките и петите, нанасяне на омекотяващ крем, затопляне с найлонов плик, оформяне на нокътната плочка, почистване на кожичките, изрязване на мазолите и евентуални одебелявания на петата и ходилото, изравняване на пластовете кожа с пила, масаж с отпускащ крем, лак и декорация.