Navigation Menu+

За нас

Добре дошли в студио Огледало!

В  салон за красота  Огледало  предлагаме грижа за косата, лицето и тялото от най-ново поколение. В студиото  ще откриете опитни професионалисти, с които да се консултирате за вашата визия.

При нас  ще се почувсвате като истинска кралица. Тук ще намерите както качествено обслужване, така и много приятна за вас обстановка. Процедурите ни са съобразени според нуждите на нашите клиенти.

При нас можете да се преобразите изцяло започвайки с едни от най- качествeните козметични процедури, използвайки само Био козметиката на европейско ниво на Dr. Spiller

Погрижете се за вашето тяло с един от видовете масажи, които предлагаме. При нас ще намерите една от най-модерните процедури за вашият прекрасен маникюр Shellac, също така за красотата на вашите нокти предлагаме американският лак Zoya, който е изработен по еко формула и е безопасен дори по време на бременност. Може да изберете лак Jessica, който е създаден по уникална формула която обединява обикновеният лак и гел лака.

Накрая можете да завършите вашето разкрасяване с една креативна прическа и  прекрасен цвят от разнообразната гама на професионалните бои LOREAL MATRIX, които имат най-добро постижение при русите цветове.

В която и професионална сфера да се реализирате, какъвто и да е личният ви начин на живот, винаги имате и ще имате нужда от красотата. Защото визията е част от визитката ви…